top of page

Det vil alltid være flere systemer, løsningen er en god flyt mellom dem

Derfor jobber vi alltid med å se etter nye muligheter og koble oss opp mot andre systemer, basert på kunders etterspørsel. Kontakt oss så leverer vi tilbud på ønsket arbeid.

streambim.png

Oppkobling/API

Sammen med StreamBIM tilbyr vi nå løsninger som gjør BIM modellene (3D tegninger) tilgjengelig for alle på byggeplassen. StreamBIM integreres på de Digitale HMS-Tavlene og de utførende kan da enkelt åpne StreamBIM for å se modellene på de store og gode touch skjermene. 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om løsningen og tilbud til deres neste prosjekter.

HMSreg.png

API

Vi har koblet mannskapslistene våre opp mot HMSREG slik at all data for inn- og utpasseringer kan bli videresendt til HMSREG for kontrollering av leverandøren.

HMSREG hjelper entreprenører til å skille gode og ryddige leverandører fra de useriøse.

Hibas logo.png

Produktsamarbeid

HIBAS AS driver utleie/salg av letthus, tolatt med toalettservice, cointainere og brakker til byggebransjen. De har holdt på siden 1962. 

I starten av 2021 begynte HIBAS å bruke Digitale HMS-Tavler levert av Certior. Kort tid etter kunne de tilby HMS kiosker hvor tavlen og annet HMS-utstyr kan plasseres. 

Kontakt oss eller HIBAS på 48 00 19 58 eller post@hibas.no for mer informasjon og tilbud på HMS brakke, HMS bod, HMS vogn eller HMS kiosk.

Trykk her for å se bilder av HMS bodene.

Innovasjon Norge logo_edited.png

Oppstartslån

Vi er stolte over å ha mottatt støtte fra Innovasjon Norge.

Innovasjon Norge skal bidra til nyskaping i næringslivet, bærekraftig vekst og eksport for konkurransedyktige norske bedrifter, og utvikling i distriktene.

 

Gjennom å finansiere prosjekter og heve kompetansen til bedrifter med ambisjoner om vekst og eksport, er Innovasjon Norge med på å skape fremtidens arbeidsplasser.

Ønsker dere å samarbeide med oss?

Om det gjelder salg, API-er eller noe annet? Send oss en mail så tar vi et møte!

bottom of page