top of page

Byggekortleser

Solid, brukervennlig og stabil byggekortleser med skjerm som ivaretar kravene til arbeidstilsynet om elektronisk mannskapsregistrering jf Byggherreforskriften § 15

Byggekortleserne er enkle å ta i bruk da de har innebygget 4G nettverk, trenger kun strømtilførsel og det ikke er behov for noe forhåndsgodkjenning eller forarbeid. Rask og god tilgang til oppdaterte mannskapslister fra de forskjellige prosjektene via administrasjonssiden på datamaskin eller mobil. 

Pris:

380kr/mnd pr stk.

+ minimum 1 stk. admin lisens (90kr/mnd)

Kontakt oss for mer info:

Ingen bindingstid

Rask levering

Plug and play

Ubegrenset antall kortpasseringer

Brukervennlig

Business Handshake_edited_edited.jpg

Oversiktlige avtaler

For alle våre produkter tilbyr vi fleksible avtaler uten noe bindingstid eller oppsigelsestid. Det er selvfølgelig også ubegrenset antall kortpasseringer på alle produktene vi tilbyr.

Vi fakturerer kun de periodene byggekortleserne er aktive (på prosjekt). Om dere mellomlagrer den mens dere venter på nye prosjekter kan vi deaktivere fakturaplanen i den tiden.

Full oversikt

På administrasjonssiden får dere full oversikt over mannskapslistene, prosjektene og eventuelle andre produkter og moduler. Her kan dere enkelt laste ned mannskapslistene ved behov. 

Byggeortleserne krever heller ingen forarbeid eller forhåndsgodkjenning. Alt dere trenger er et prosjektnavn.

Krever ingen nedlasting av program eller app.

Mannskapslister certior.png
Byggekortleser med skjerm Certior.jpg

Innebygget skjerm

Byggekortleserne levers med innebyggede skjermer som viser:

- Innloggingsmelding med navn

- Utloggingsmelding når noen logger ut

- Feilmelding ved utgått byggekort

- Prosjekt

- Signalstyrke på 4G/wifi

- Serienummer

Brukervennlig og solid

Byggekortleserne er designet for å kunne være montert utendørs i nordisk klima. De er kvalitetstestet ute på prosjekter siden starten av 2021. Signalstyrken som vises på skjermen gjør det enkelt å finne optimal plassering. Byggekortleserne er veldig stabile og krever ikke noe vedlikehold.

Certior elektronisk byggekortleser.png
spesialutvikling koding og api certior

Oppkoblingsmuligheter

Det er enkelt å koble byggekortleserne opp mot HMSREG. Om det skulle være ønsket med andre oppkoblinger kan vi selvfølgelig gi dere et tilbud på det. 

Enkelt å oppgradere til Digital HMS-Tavle

Om dere begynner å bli lei av papirarbeid på byggeplassen er det enkelt og rimelig å koble byggekortleseren opp mot ett nettbrett og oppnå en Digital HMS-Tavle. Dere vil da få tilgang til flere moduler på samme administrasjonsside som resten av byggekortleserne er koblet opp.

Dette muliggjør funksjoner som:

- Digital dokumentopplasting

- Elektronisk signering/godkjenning av dokumenter

- Meldingsfunksjon

- Oversikt over innloggede på nettbrettet

- Muligheten til å velge språk

- SOS-funksjon med varsling på SMS og epost

- Gjesteinnlogging

- Kontrollfunksjoner

Mer info om dette finnes på produktsiden "Digital HMS-Tavle mini"

Byggekortleser Certior med digital HMS tavle.png

Hvordan fungerer en Byggekortleser?

Alle bestillinger sendes så raskt som mulig, og helst samme dag. Dere vil da også få tilgang til administrasjonssiden hvor dere enkelt oppretter et prosjekt.

Når byggekortleseren er koblet opp mot et prosjekt og levert er den klar til bruk. Monter opp på byggeplass og de utførende kan da enkelt logge seg inn og ut elektronisk. Prosjektledere og HMS-ansvarlige vil oppnå en god oversikt over byggeplassen og hvem som er innlogget. Dersom dere ikke ønsker å føre utlogginger eller om noen glemmer å logge seg ut vil de bli automatisk utlogget etter 13 timer med en liten anmerkning i mannskapslisten som viser "Auto logout".

Når prosjektet er ferdig deaktiverer vi fakturaplanen mens den mellomlagres, om den ikke skal rett videre på et annet prosjekt. Når prosjektet deaktiveres går det en timer på 6 måneder før mannskapslistene slettes i henhold til Byggherreforskriften. Når neste prosjekt skal i gang kobler vi den opp til det prosjektet og fakturaplanen starer som før.

Det er fri support med i avtalen og vi hjelper gjerne med oppsettet. 

Andre produkter

Byggekortleser Certior med digital HMS tavle.png

Digital HMS-Tavle mini kan brukes med eller uten våre byggekortlesere. Her får dere muligheten til å enkelt laste opp dokumenter, melinger og mer til byggeplassen samt kreve signatur/godkjenning av dokumenter eller meldinger.

Digital HMS-Tavle Certior.jpg

Oppnå en god informasjonsflyt på byggeplassen ved å sende dokumenter og informasjon til byggeplassen digitalt. Komplett løsning med elektronisk mannskapsregister integrert med en stor og robust infoskjerm (21"-24"). Vi leverer og monterer tavlene slik at alt de trenger er strømtilførsel.

Administrasjonssiden.jpg

Ved bestilling av noen av produktene våre får dere tilgang til administrasjonssiden. Denne åpnes enkelt i en nettleser på data eller mobil og gir dere tilgang til å administrere alle prosjektene og produktene dere har.

bottom of page