top of page
Digital HMS-Tavle Certior.jpg

Digital HMS-Tavle
Arbeidsstasjon

Oppnå en god informasjonsflyt på byggeplassen ved å sende dokumenter og informasjon til byggeplassen digitalt.

Komplett løsning med elektronisk mannskapsregister integrert med en stor og robust infoskjerm (21"-24") og 4G nettverk.

Vi leverer og monterer arbeidsstasjonene på byggeplass. Alt som trengs er strømtilførsel.

Krever ingen forhåndsgodkjenning av personell og de utførende har fri tilgang på informasjonen. 

Pris:

Fra 2 680kr/mnd pr stk.

+ minimum 1 stk. admin lisens (90kr/mnd)

Kontakt oss for mer info / demo:

Ingen bindingstid

Rask levering

Plug and play

Ubegrenset antall kortpasseringer

Brukervennlig

Digital HMS Tavle Certior.png

Funksjoner

 • Robust touch infoskjerm (inkludert)

 • Integrert byggekortleser (inkludert)

 • Integrert 4G nettverk (inkludert)

 • Elektronisk dokumentarkiv (inkludert)

 • Elektronisk signering/godkjenning av valgte dokumenter ved innlogging (inkludert)

 • Oversikt over innloggede på skjerm (inkludert)

 • Enkelt språkvalg på skjerm (inkludert)

 • Mannskapsregistrering (inkludert)

 • SOS-funksjon med SMS og mail til ansvarlige (inkludert)

 • Automatisk sletting av lagret info 6 mnd etter stengt prosjekt, jf byggherreforskriften (inkludert)

 • Support (inkludert)

 • Meldingsfunksjoner med mulighetene til å kreve bekreftelse for lest melding (tilvalg)

 • Enkel innsjekk for gjester på skjerm (tilvalg)

 • Effektiv kontrollfunksjon på skjerm for interne og eksterne (tilvalg)

 • BIM funksjon med 3D tegninger (tilvalg)

 • Kan leveres med kundens logo (tilvalg)

 • Kan spesialtilpasses med HMS utstyr (tilvalg)

V2 update digital HMS tavle 3.jpg

Informert byggeplass

Den papirbaserte HMS tavlen erstattes med en digital informasjonsskjerm. Skjermen er robust, ryddig og oversiktlig. I tillegg integreres kortleser som også er obligatorisk på de fleste byggeplasser. Systemet bygger på brukeren sitt eget HMS system, og er således et supplement til etablerte HMS system. Den enkelte arbeider vil ved innlogging automatisk få opp de dokumentene som han eller hun skal lese og signere før arbeidet kan starte. Brukeren kan selv velge språk og enkelt navigere mellom nyttig informasjon som beskrivelser og tegninger, og til tidskritisk informasjon for alvorlige hendelser.

Fjerner tidstyver og senker kostnadene 

Tiden som ellers ville blitt brukt på utdaterte arbeidsoppgaver som utskriving av dokumenter, utkjøring til byggeplass med enkle dokumenter, håndtering og kontrollering av manuell signering, innregistrering av gjester o.l. vil nå enkelt kunne erstattes av noen enkle klikk fra kontoret.

 

Vi vet at det er mange prosjektledere og HMS-ansvarlige som sliter med å holde kontroll på hvilken informasjon som er tilgjengelig og hvilken som gjennomgås på byggeplass. Derfor tilbyr vi et produkt som skal gjøre jobben enklere og frigjør verdifull arbeidstid.

Administrasjonssiden Certior.jpg
digital byggeplasstavle informasjonstavle med byggekortleser og elektronisk mannskapsliste

Bedre HMS

HMS på byggeplass vil ivaretas på en betydelig bedre måte. For prosjektleder vil dette føre til en langt bedre oversikt på byggeplass, og all aktivitet på modulen er sporbar. Man kan oppdatere informasjonen fra kontoret, samt sende meldinger til byggeplass direkte via modulen. Dette er tidsbesparende og også et godt miljøtiltak da det vil spare både papirforbruk og transport til og fra byggeplass.

Oppkoblingsmuligheter

Det er enkelt å koble alle våre produkter med kortlesere opp mot HMSREG. Om det skulle være ønsket med andre oppkoblinger kan vi selvfølgelig gi dere et tilbud på det. 

spesialutvikling koding og api certior

Hvordan fungerer en Digital HMS-Tavle?

Før prosjektstart

Ved innsending av tilbudsforespørsel (bestillingsskjema) kontakter vi dere og finner riktig pakke for deres prosjekt(er). Dette er selvfølgelig helt uforpliktende. Ved akseptert tilbud klargjør vi tavlen(e) til ønsket leveransedato. Kontakt oss gjerne på telefon om bestilling haster og er ønsket samme dag.

Vi avtaler tidspunkt med dere for å ta en gjennomgang og hjelper med å sette opp prosjektet og gjøre dere kjent med administrasjonssiden.

På administrasjonssiden laster dere opp informasjonen/dokumentene dere ønsker at skal være tilgjengelig på byggeplass. Dere velger fritt hvordan mappestrukturen skal være, hvilke dokumenter som skal signeres/godkjennes osv.

På prosjektet

Arbeidsstasjonen / den Digitale HMS-Tavlen blir koblet opp mot prosjektet, levert ut og vi sjekket selvfølgelig til at alt fungerer som det skal. Vi tar gjerne en gjennomgang på byggeplass ved levering.

Arbeidsstasjonen / den Digitale HMS-Tavlen vil da være klar til bruk. Det er ikke behov for forhåndsgodkjenning av de som skal bruke tavlen. Den er ment som en plattform hvor alle involverte skal ha muligheten til å hente informasjon. Et knutepunkt for viktig HMS-informasjon. Inn og utlogging av prosjektet (mannskapslistene) gjøres enkelt ved å skanne HMS-kortet eller ved å logge inn som gjest på skjermen. De utførende vil da også få opp de dokumentene som må signeres/godkjennes og eventuelle viktige meldinger som dere har publisert.

Etter prosjektet

Når vi har fått beskjed om at prosjektet er ferdig deaktiverer vi fakturaplanen mens den mellomlagres, om den ikke skal rett videre på et annet prosjekt. Når prosjektet deaktiveres går det en timer på 6 måneder før mannskapslistene og annet innhold slettes i henhold til Byggherreforskriften. Når neste prosjekt skal i gang kobler vi den opp til det nye prosjektet og fakturaplanen starer som før.

Det er fri support med i avtalen, ingen binding eller oppsigelsestid og vi hjelper gjerne med oppsettet av dokumenter, mapper og meldinger. 

Andre produkter

Kortleser Certior.png

Rimelig, effektiv og enkel kontroll på oppdaterte mannskapslister fra byggeplassene. Listene kan enkelt hentes ut fra datamaskin eller mobil for dem som har tilgang inn til administrasjonssiden.

Byggekortleser Certior med digital HMS tavle.png

Digital HMS-Tavle mini kan brukes med eller uten våre byggekortlesere. Her får dere muligheten til å enkelt laste opp dokumenter, melinger og mer til byggeplassen samt kreve signatur/godkjenning av dokumenter eller meldinger.

Administrasjonssiden.jpg

Ved bestilling av noen av produktene våre får dere tilgang til administrasjonssiden. Denne åpnes enkelt i en nettleser på data eller mobil og gir dere tilgang til å administrere alle prosjektene og produktene dere har.

bottom of page