top of page
DSC_6995.jpg

Administrasjonssiden

Administrasjonssiden gir dere tilgang til å redigere innholdet på alle prosjektene deres fra nettleseren på datamaskin eller mobil. Her kan dere enkelt logge inn og laste opp nye dokumenter, publisere meldinger, kontrollere, sjekke mannskapslistene, opprette nye prosjekter og mye mer. Tilgang til administrasjonssiden får dere ved bestilling av noen produkter. Dere velger selv hvem som skal ha tilgang og hvilken type tilgang de skal ha.

Pris:

90kr/mnd for hovedadministrator

45kr/mnd pr bruker på admin-siden

Kontakt oss for mer info eller for å aktivere flere lisenser:

Ingen bindingstid

Fri support

Kontroll over lisenser

Åpnes i nettleser, ingen behov for nedlasting eller App

Brukervennlig

DSC_7056.jpg

Full kontroll

Full oversikt over alle prosjekter, moduler og produkter lett tilgjengelig på Administrasjonssiden. Enkelt å kontrollere informasjonen som er tilgjengelig, laste opp nye dokumenter eller fjerne utdaterte informasjon/dokumenter.

Enkelt å oppdatere

Alle med gyldig lisens kan enkelt oppdatere informasjonen som vises på prosjektene. 

  • Navigere mellom prosjekter

  • Laste opp dokumenter til tavlene

  • se eller laste ned mannskapslister

  • Publisere meldinger på tavlene

  • Fri support og muligheter for chat

  • + mye mer

V2 update digital HMS tavle 3.jpg
frigjør tid.jpg

Frigjør tid

Spar verdifull arbeidstid ved å enklere kunne oppdatere og endre informasjonen og dokumentene som er tilgjengelig ute på byggeplassene. Har du fått en mail med et nytt dokument som skal ut til de utførende? Dra det over til dokumentarkivet til det aktuelle prosjektet, og det er tilgjengelig på byggeplass. Ønsker du at alle skal godkjenne eller signere det nye dokumentet kan du enkelt kreve det.

Oppkoblingsmuligheter

Det er enkelt å koble alle våre produkter med kortlesere opp mot HMSREG inne på Administrasjonssiden. Vi leverer gjerne tilbud på andre integrasjoner eller tilpasninger av systemet slik at det er optimalt for deres drift.

spesialutvikling koding og api certior

Hvordan fungerer administrasjonssiden?

Aministrasjonssiden åpens enkelt i nettleseren. Det er ingen behov for App eller noe nedlasting av programvare. Hovedadministratoren(e) kan enkelt legge til flere brukere, delegere lisenser og opprette prosjekter. 

På Administasjonssiden vil alle brukere med aktive lisenser ha tilgang til prosjektene, kunne oppdatere innholdet som vises på de forskjellige tavlene og kontrollere mannskapslistene.

Det er krav om minst en hovedadministrator per kunde. Utover dette står kunden selv fritt til å bestemme hvor mange lisenser som er ønskelig. Lisenser kan enkelt flyttes fra en bruker til en annen slik at alle brukere kan beholde sine passord og informasjon selv om de ikke har tilgang (aktive lisenser) lengre.

Det er integrert gode chat muligheter for rask support og vi hjelper dere veldig gjerne med innspill og oppsett på prosjektene.

Andre produkter

Kortleser Certior.png

Rimelig, effektiv og enkel kontroll på oppdaterte mannskapslister fra byggeplassene. Listene kan enkelt hentes ut fra datamaskin eller mobil for dem som har tilgang inn til administrasjonssiden.

Byggekortleser Certior med digital HMS tavle.png

Digital HMS-Tavle mini kan brukes med eller uten våre byggekortlesere. Her får dere muligheten til å enkelt laste opp dokumenter, melinger og mer til byggeplassen samt kreve signatur/godkjenning av dokumenter eller meldinger.

Digital HMS-Tavle Certior.jpg

Oppnå en god informasjonsflyt på byggeplassen ved å sende dokumenter og informasjon til byggeplassen digitalt. Komplett løsning med elektronisk mannskapsregister integrert med en stor og robust infoskjerm (21"-24"). Vi leverer og monterer tavlene slik at alt de trenger er strømtilførsel.

bottom of page